Op zoek naar chalet?

chalet
Homepage Chalet Pierco.
Chalet Pierco is een recent modern gerenoveerde chalet met een adembenemend uitzicht over de groene streek van Malmedy. De Chalet is voorzien van alle comfort en faciliteiten om je zelfs tijdens het ergste regenweer een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Kom tijdens je vakantie tot rust in de aangename leefruimte van de Chalet.
Les Refuges du Chalet JALHAY BELGIQUE.
Bruno Philippart, GERANT. Les Refuges du Chalet, Glamping, chalets, logements insolites à Sart-Lez-Spa. Situé à l'arrière' du restaurant Le" Chalet Suisse" sur les hauteurs de Spa 3km vous serez à proximité de magnifiques promenades, de délassements aux Thermes2km, d'une' partie de golf 500m, ou encore du célèbre circuit de Spa-Francorchamps.
Le Chalet de la Forêt Uccle een MICHELIN Gids restaurant. MICHELIN Gids de officiële website.
De chalet van Pascal Devalkeneer omarmt de natuur die het restaurant omringt. Als buur van het Zoniënwoud geniet het van een toplocatie, waar u op het terras ten volle van geniet. U hebt er ook zicht op de moestuin van het restaurant.
Vakantiewoning Chalet Buistemberg in de Vlaamse Ardennen - Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Hoe ging je op reis? Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de verwerking van je gegevens zoals vermeld in ons privacybeleid, wij hechten veel belang aan je privacy. In de buurt van Chalet Buistemberg.
Chalet Gruyere Zwitsers Restaurant.
Na het eten kan je bij ons ook genieten van een heerlijke Koffie Royale compleet geserveerd met zelfgemaakte bricelets Zwitserse koekjes en een Chalet Gruyere digestief. In Zwitserland worden wij steeds hartelijk ontvangen dus ook in Chalet Gruyere is iedereen van harte welkom.
Bar Au Chalet Ice Mountain Adventure Park Ice Mountain.
Kom vanaf 4 april genieten van een verfrissend drankje aan onze buitenbar met zicht op het klimpark en de paintballterreinen. Zak heerlijk weg in de outdoor zetels op ons zonneterras, terwijl de kinderen zich amuseren op de gratis speeltuin en het springkasteel.
Méribel le Chalet Wintersport all-inclusive Club Med.
Resort Meribel le Chalet is permanent gesloten. Sinds 7 april 2019 is Resort Meribel le Chalet permanent gesloten. Om te genieten van een wintersportvakantie, biedt Club Med andere bestemmingen aan. U hoeft alleen maar de ski's' aan te trekken en onze andere resorts in de bergen te ontdekken.
Chalet de Cligneval - Oostkantons Belgie.
Een groot zonnig terras biedt een indrukwekkend uitzicht over het Warche-dal. Het chalet ligt 4 km ten westen van Malmedy, vlakbij het circuit van Spa-Francorchamps, de abdij van Stavelot, het meer van Robertville en op slechts 200 m van de Rocher" de Falize.
De Chalet De Klopperij.
HUUR DE CHALET.: De Chalet is enkel te huur voor de in de agenda aangegeven blokjes. Je mag ook steeds blokjes samenvoegen. Wanneer er een naam in een blokje staat, is dat blokje gereserveerd en moet je dus verder zoeken.;
D2: 4/6-persoons chalet Domaine Long Pre. home-icon.
D2: 4/6-persoons chalet. Beschikbaarheid en prijzen. hoog of laaggelegen., met twee slaapkamers. twee 1-persoons bedbanken of bedstedes. Met terras of balkon. Eenvoudig vrijstaand chalet hoog of laaggelegen. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Twee 1-persoonsbedsteden of één 1-persoonsbedstee en één 1-persoonsbedbank in de woonkamer.
Fins chalet Belgische Ardennen Petite Suisse.
Fins chalet in de Belgische Ardennen. Midden in de Belgische Ardennen. Luxe Finse chalets. Voor 5-6 personen. Finse chalets in de Ardennen. Wanneer men aan kamperen denkt, duikt al snel de gedachte van inpakstress, een overbeladen auto en een moeilijk op te zetten tent op.
Chalet - Wikipedia.
Zo ging de benaming chalet over op allerlei villa 's' en vakantiewoningen, die doorgaans niets met het oorspronkelijke chalet van doen hebben. Etymologie bewerken brontekst bewerken. Het woord chalet vindt zijn oorsprong uit het woord Chahtelèt in het Arpitaans sprekende Alpengebied en komt vermoedelijk van het Middeleeuws-Latijnse woord casalis, dat schuilplaats betekent.

Contacteer ons